BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Klik Klik!

Followers

Monday, September 5, 2011

Hari Ini Dalam Sejarah~

Hai!!Dah bersawang dah belog i nie..Seminggu xupdate sejak balik kg cuti raya..
Bukan xnak update tapii line internet kat kg sy lembap macam cipott*huhuhu*
Penat jek auntie i byr bil celcom bb bulan-bulan..:p

Tanggal 5 September 2011 nie sumpah aku nak tulis dalam Diari.
Nak boh gam gajah bagi Ceq xlupa hari ini.
Nak tau sebab apa???

Pagi tadi start dari pukoi 5 a.m. sampai 8.30 a.m. asyik muntah jea.
Perut meragam.Angin sungguh.
Tapii yg paling great dan berSejarah ialah.......

Ceq TERmuntah dekat tangga uols.
Depan student ramai2 yg tengah berpusu-pusu nak ke tapak perhimpunan.
Nasib baek ada sorang Ustazah tolong sambut laptop ceq,kalo tak hancuss laptop i.
Sangat malu,nanti mesti gempaq depa dok bercerita "Cikgu Pelatih Muntah".
Huwaaaaaa...*_*
















Setelah berhempas pulas kat toilet.Ceq mampu hasilkan muka di atas.HOHO.

*Sedih kena berehat kat Bilik Gerakan.Nasib baik bawak lappy*

1 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

heheh,baru lah murid kenal terus..ngeh2..

dah smpai alhmdulillah..risau gak =)