BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Klik Klik!

Followers

Saturday, October 1, 2011

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

Salam Oktober semua..:)
Dah lama xjoin segmen.Jadi untuk memberkati bulan Oktober yang menjelang nie.Jom lar kita join ramai-ramai segemen dari mr.Haris Kaito..:D



Hah..uols nampak kan banner kat atas nie.Jadi kalau rasa nak join boleh lar klik sepuas hati dekat banner tue.Marilah kita meriahkan segmen nie sambil berkenal-kenalan dengan blogger lain dan tambahkan follower.*hamboii semangat aku*HAHA..

16 comments:

ariayana said...

dah follow kamu :)

Misz Lieya said...

Hai.. saya follow dari segmen HARIS KAITO..

jom follow:-
http://nazlia-nazeri.blogspot.com

Atikah Nazirah said...

hai.... dah follow..dari segmen sama..:)

Wyna Nubies said...

As Salam,

wyna dari Segmen yang sama ^_^
datang sini nk follow anda

~SALAM UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA~

c nana said...

terjah sini dari segmen yg sama.. salam kenal :)

saffiya_aleesya @ echa said...

salam perkenalan..echa pun dr segmen yang sama..jom kita sama2 tambahkan followers..echa dh follow blog awak dah..
jemput ler singgah n follow blog echa yer..

http://iniblogecha.blogspot.com

Run Away said...

..salam kenal..♥..;d

Diera Tekikushika said...

dtg dari segmen sama, jom g blog saya pulak =)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana datang sini dengan tinkerbell dari segmen yang sama.

baru berkesempatan terbang2 sini..

btw, salam perkenalan! ^^,

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama jugak. sudah follow kamu. jom la terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

----- ----- said...

hi

fieda said...

terjah dari segmen yg sama :)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

~ieda~ said...

aiii...dr segmen yg sm jg
done follow u...follow me back ya
salam pkenalan ^_~

Ridzwan Mohamed said...

singgah sini.dr segmen same.

http://ridzwanzones.blogspot.com

fierul said...

dtg singgah sini dari segmen yang sama .. jom la singgah blog saya plak :)
dh follow awk

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yang sama :)

lifeOftyra