BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Klik Klik!

Followers

Wednesday, October 5, 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI~


Haii.salam di petang hari..
Tadi jalan-jalan di belog orang ramai.
Singgah belog Azurin dan nampak segmen nie.
Terasa nak join sebab "just google it".
Cepat,mudah dan pantas.


*nak join boleh klik banner ini*

Lepas klik korang kena lar penuhi syarat-syarat di bawah nie dulu yea.
Kalo tak de syarat2 nie tak dapat hadiah.keh3.:P :P
Syarat-syaratnya............
*
*
*
*
*
*
Berdebar-debar tak nak tau??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Taraaaaaaa~

2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.

Senang jea kan?!
Sekarang masa untuk jawab soalan.:)

1. Nickname


2. Age


3. Hobby(s)




4. I Want To Be?


5. I Love To Eat?


6. I Wish I Can?



Semua gambar-gambar nie kawan saya yang bagi.
Nama kawan saya Cik Google.(;

3 comments:

Kancil 8349 said...

wah....macam best je nie...good luck

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

azurin ramli said...

dah lama tak makan apple pie mekdi.huaaa. teringin pulak :>


nnti ikot perkembangan segment nie k.
dah nak tutop daa.btw,thanks join :D