BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Klik Klik!

Followers

Sunday, June 26, 2011

" Ninie Azriena 1st giveaway: Kau Muzik Dihatiku "

Salam..Malam nie nak cerita tentang Ninie Azriena 1st GA : Kau Muzik Dihatiku..

Ninie Azriena 1st giveaway: Kau Muzik Dihatiku.


*klik link di atas untuk join*

Disebabkan nak upload video lambat.Jadi aku pertaruhkan lirik "Aishiteru-Zivilia Band" yg tengah hot nie :

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang ku berpikir cari penggantimu
Saat kau jauh di sana

[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu ku curiga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh di sana rasa cemburu
Merasuk ke dalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Ulang [*][**]

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
Oo.. uoo.. lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai di sini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Ku mohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo

Ulang [*][**]

Wo wo wo.. a a ai aishiteru

Nak tag:

Kak ira
Kak Neyl

*saya harap saya BERtuah...:))

3 comments:

ishiko said...

syggg.. cemana nk juin... banner tu kalu kelik kuar gmba je.. bkn en3 GA tu.. cepat edit btul2x..

ninie_azriena said...

tanks sudi join ga ninie..
ninie pun giler dgr lagu nie..
syok kan :)

-tAlkativE- said...

ninie: thanxx jugak tuk ninie anjurkan GA nie..yup.ketagih dengar lagu nie..:)